به نظر میرسد يک اقتصاد کاملا غارتی در کشور شکل گرفته است که با بیتوجهی و بیتفاوتی سياستگذاران نسبت به افزايشهای لجام گسيخته قيمتها همراه شده است.
مجموعهاي از سياستگذاريها و اتفاقاتي كه تماما خارج از كنترل خودروسازها هستند، قيمت خودرو را افزايش داده همين اتفاق در مورد لبنيات و مواد غذايي افتاده مگر اينكه شما بگوييد همه توليدكنندگان و همه مصرفكنندگان و ...
نعل وارونهای که برخی به مسائل معیشتی مردم میزنند در حالی است که حتی در کشورهای سرمایهداری نیز اولویت با تولید است و بهعنوان نمونه در انگلیس، سالانه 90 میلیارد دلار به صنایع کلیدی و سنگین یارانه پرداخت میشود....
مجموعه بحرانهاي تورم، كاهش قيمت نفت و شيوع كرونا در كشور سبب ايجاد التهاباتي در بازار شده كه ماحصل آن سوق دادن سرمايههاي سرگردان به سمت بازار كالاهاي بادوام مانند خودرو است.
کرونا با همه بلایا و مصیبتهایی که به کشور تحمیل کرد، فرصتی برای بازخوانی تجربههای گذشته و کشف ظرفیتهای بزرگ و بیمانند است تا همین آمادگی به دوران پسا کرونا منتقلشده و جهشی چشمگیر بهسوی تولید ایجاد شود.
اکنون در شرایطی هستیم که حتی آنهایی که دغدغه حمایت از تولید را دارند، راه امنی جز فعالیتهای غیرمولد برای حفظ ارزش داراییهای خود پیدا نمیکنند و دلالی یکی از آنهاست.